Search
Close this search box.

O Nama

O Nama

Tvrtka ŠIMOŠPER d.o.o.  osnovana je 2005. godine kao tvrtka za proizvodnju i trgovinu proizvoda od drva sa sjedištem u Zagrebu. U našem desetogodišnjem postojanju i aktivnom djelovanju na Hrvatskom tržištu pod motom: "PIRODNIM PUTEM DO KVALITETE – VAŠ PARTNER U STVARANJU TRAJNIH VRIJEDNOSTI"  akcent je stavljen na drvo kao obnovljivi prirodni materijal koji je uvijek bio značajan izvor energije u svim fazama razvoja ljudskog društva.

Veletrgovina pločastih materijala: ploče šperploče, građevinske oplate – blažujke, specijalne šperploče, panel ploče, OSB ploče, MDF ploče, piljena građa, predstavlja naš glavni prodajni asortiman, popraćen uslugom piljenja i po potrebi dostavom do kupca.

Vizija i misija

Orijentirani smo na standarde visoke kvalitete pa smo u skladu sa time u stalnom i edukativnom kontaktu sa respektabilnim europskim proizvođačima istih materijala u smislu praćenja novih tehnologija i trendova.

Svojim poslovnim partnerima proširujemo odnosno prilagođavamo svoju ponudu i podršku u praćenju novih tehnoloških inovacija, individualnim pristupom i realnim cijenama.

Kvaliteta svojih proizvoda i usluga, prilagođavanje tržištu, rok isporuke i prihvatljive cijene, stalni i sigurni servis, ulaganje u nove inovacije, strateški je cilj tvrtke ŠIMOŠPER d.o.o. po kojem želi ostati prepoznatljiv i pouzdan kod postojećih poslovnih partnera, osvojiti i zadržati povjerenje potencijalnih partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Referentna lista

U našem širokom asortimanu visokokvalitetnih pločastih materijala od drva svoje potrebe rješavaju većinom djelatnosti koje potražuju navedeni materijal: građevinske tvrtke, drvnoindustrijski pogoni – proizvođači namještaja, stolarije, brodograditelji, drvni centri, proizvođači stambenih i industrijskih kontejnera, proizvođači malih i velikih autoprikolica, opremaši malih i velikih transportnih vozila, vagona, proizvođači kartonske ambalaže, hoby djelatnost itd.

Scroll to Top